Uusi legendaarinen kouluruoka-arvostelu!

Heippa!


Taas tällänen ehkä mun ja Loviisan blogin suosituin postausaihe, elikkä kouluruoka-arvostelu! Tässä on kuvia eri viikoilta, mutta seuraava kouluruoka-arvostelu postaus olisi sitten ihan ykden kokonaisen viikon.


   
Tässä oli hiukan ouoa meksikolaista papukeittoa missä oli kidney-papua, voipapua, maissia, vihreitä papuja ja sipulia. Me vihataan Loviisan kanssa sipulia.
Antaisin tälle ruoalle 3/5, kosia oli syötävää:) Salaattivaihtoehdot ei tuollon ollu kovin kummoset. Ja sinä päivänä ei myöskään ollut freshiä. Ja tarjolla tollon oli myös ruisleipää!

Tää oli jotain kermaista riisi-maissi-herne-soijasuikale juttua. Salaattivaihtoehdot oli ihan tavalliset. JA tuollon oli freshinä kotijuustoa jota ainakin ite en tykkää ollenkaan. Tän päivän kouluruoka: 4/5 koska tykkäsin lämpimästä ruoasta!



Tällön oli tosi hyvät salaattivaihtoehdot! Oli paprikaa, ananasta, porkkanaraastetta ja sitten tietenkin salaattia, mutta sitä nyt aina on. Lämpimänä ruokana oli siis perunaa ja kasviskastiketta missä oli herneitä ja meissii jne. Kastike oli jauhoisaa ja peruna oli sitä legendaarista kumiperunaa. KAverini lautaselta näkyy päivän fresh-annos eli broileri-viipaileita marinoituna. Sanoisin, että 3/5, koska salaatti pelasti.




Sinä paivänä oli myös ihan hyvää ruokaa! Tää oli siis tummaa riisiä kera kikherne-tomaattikastikkeen. Kastikkeen seassa oli myös porkkana- ja lanttusiivuja, joista tykkäsin, vaikka en olekkaan lantun ystävä. Salaatti oli hyvää! Otin myös tän ruoan kylkeen pyöreän näkkärin, jota ei aina oo. Sanoisin, että pääruoasta 4,5/5 ja salaatiille annan samat piteet. Oli sen verran hyvää😃




Sinä viikkona, milloin tän kuvan otin oli tosi hyvää ruokaa! Tässä on siis vähän kuivia falafeleita😂 ja perunoita. NÄÄ perunat ei nyt ollu kumiperunoita, vaan ihan hyviä itseasiassa! Salaattvalikoimasta löytyy myös samaa kuin viime kuvassa, mutta tää on vähän spessumpi, koska tällöin oli jälkiruokaa, nimittäis sitruuna-salmiakki neliö! VAikka inhoon salmiakkia, tää oli ihan hyvää. Ehkä strösselit pelasti😜 Mun on nyt pakko antaa koko kokonaisuudelle täyfet 5/5!


Toivottavasti tykkäsitte,

Selma





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Loviisan kesäloma!

Annantalo päivä!