Meidän tekemää KASVISRUOKAA

Heippa kaikki! Tässä postauksessa me aiotaan näyttää teille mitä kasvis- ja vegaaniruokia me ollaan tehty ja syöty. Me tykätään tosi paljon kokata, mutta ei olla muistettu ottaa meidän jokaisesta ruuasta kuvia, joten tässä on nyt vaan pari Selman tekemää.

Tässä Selma oli tehnyt ittelleensä kvinosta, pavuista ja quorn-pihvista maukkaan aterian! Kvinoa oli valmistettu normaalisti. Pavut olivat ensiksi kiehautettu ja sittten laitettun pannulle rypsiölyn kansssa. Selma lisäs myös lopuksi seesaminsiemeniä, jotka tuovat hieman lisää koostumusta ja makua. Quorn-pihvikin on paistettu öljussä kullanruskeaksi. Tää ruoka-annos oli vegaaninen! Jihuu!



No tässä kuvassa on taas tälläinen 'kasviruoka', missä on kalaa, mutta lihaa siinä ei kutenkaan ole. (tottakai) Tää annos oli itseasiassa inspiroitunut Pariisin metrokäytävällä olevasta mainoksesta. Siinä oli kuva ihanan näkösestä nuudelikulhosta ja päätin, että teen sitä heti kun pääsen takaisin Suomeen. Tää oli jumalaista! Tässä on siis nuudelia, raakoja herkkusieniä, porkkanaraastetta, pinaatinlehtiä ja lohomedaljonki, jossa on taas seesaminsiemeniä😆 Lisäsin tähän vielä soijakastiketta.



Tää ei oo vegaaninen, koska tässä on fetaa, mutta tää oli silti tosi hyvää! Tässä oli tattaripastaa, maissia, mustia papuja, paprikaa, kurkkua, cashew-pähkinöitä, taas yksi ihana quorn-pihvi ja sitä fetaa. Tää on hyvä annos jos haluu suödä jotain freshiä. Kannattaa lisätä pihviin loraus oliiviöljyä, koska se on hieman kuivaa. 


Toivottavasti saitte täsät meidän postauksesta vähän kokkailuinspiraatiota! Se on sitten moro!

Loviisa ja Selma


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Annantalo päivä!

Loviisan kesäloma!

Uusi legendaarinen kouluruoka-arvostelu!