Seviisa-peli

Hej!

Meidän piti valita ensi vuoden valinnaiset. Se oli vaikeeta....
    Valittiin molemmat yhden yhteisen aineen ja se oli käsityö. Kysyttiin meidän puutyöopettajalta, että saataisko me tehdä parityö Loviisan kanssa ja hän vastas myöntävästi! Ihanaa! Oltiin suunniteltu, et tehtäisiin Monopoly, koska rakastetaan sitä peliä niin paljon, että ollaan pelattu sitä melkein kokonainen päivä putkeen ja oon ite pelannu sitä myös 3 päivää NOPEUTUSNOPALLA😝.... Mutta sitten meille tuli ongelma.... Meidän yhteinen puutyönope sano meille, että sen pitäis olla huonekalu. Auts. Mites meidän Monopolyn käy sitten?

 No Loviisa keksi jonain päivänä, että me voitais yhdistää noi kaksi asiaa eli me aiotan tehdä pöytä, jonka pinta on Monopoly-lauta! Ei ehkä maailman kätevin lautapeli kuljetuksen kannalta, mutta hyvä idea silti jos sen pitää olla huonekalu. Ja me tiedetään, että on ihan hullua suunnitella jo ensi lukuvuoden juttuja, mutta me nyt ollaan sellasia sekoja😊.

Sen pelin nimeksi tulee "Seviisa", koska se on meidän simet yhdistettyinä.
Olaan tehty jo "sattuma" ja "yhteismaa" -kortit, mutta me muunnettiin niitten nimiä. "Yhteismaa" muuttu "kasvimaa":ksi (hehe hauska läppä) ja "sattuma" on sitten meidän Monopoly-versiossa vaan "random", koska ei keksitty mitään parempaa... 
    Sitten me koristeltiin ne kortit silleen, että "random" -korteissa on kamera, jonka linssissä on noppa joka sitten symboloi sitä randomisuutta ja kamera -noh tietysti ku tykätään valokuvata-. Sitten niissä "kasvimaa" -korteissa on kolme eri kuvaa: kurkumaperunoita (nam!), papuja (nam!) ja lopuks tofukuutio (nam!)

Heippa ja "nähdään" ensi postauksessa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi legendaarinen kouluruoka-arvostelu!

Annantalo päivä!

Loviisan kesäloma!